Hvad koster det at få tilsendt varerne?

 

Generelt

 
På alle vores hjulsæt tilbyder vi altid Gratis Fragt.

Da alle hjulsæt som udgangspunkt bliver produceret på baggrund af kundens specifikationer og dermed bliver special lavet, skal man påregne en leveringstid på 3-6 uger. Vores lagerstatus vises online på siden. Er der noget vi ikke har på lager – dvs. længere forventet leveringstid end 6 uger, får du efter bestilling en besked om dette, og efterfølgende når vi har behandlet din ordre en tilbagemelding med forventet leveringstid. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og forespørge, inden du bestiller. 

Vi trækker aldrig penge på dit kreditkort, før dine varer er pakket og sendt.

Vi sender alle vores pakker med GLS, hvor du kan vælge at få leveret til den nærmeste pakkeshop, din firmaadresse, eller direkte til din egen adresse. Uanset hvilken leveringsform du vælger, modtager du oplysninger om track & trace på pakken, så du kan følge leveringen.

 
Vi anbefaler at du vælger pakkeshop, da dette efter vores erfaring er den hurtigste og mest stabile leveringsform.
 
 

     GLS Pakkeshop – Gratis Fragt

 
Det bedste valg for de fleste - vi sender med GLS til det nærmeste Pakkeshop efter eget valg (du kan vælge ved tjek-ud).

 
 

     GLS med levering til firmaadresse 

 
Har du ikke mulighed for at hente i pakkeshop, kan du få leveret til din arbejdsplads eller anden firmaadresse. Denne form for forsendelse kræver, at der altid er nogen til at tage imod pakken i normal åbningstid.

 

     GLS med levering til privatadressen

 
Vil du have sendt pakken til din privatadresse skal du vælge dette.