Fælgbremse - UCI godkendte hjul - Clincher/Tubeless Hjulsæt

UCI godkendte 50mm hjul. Carbon hjulsæt med mulighed for keramiske lejer i nav. Hjulsættet er til Dæk/Slange (Clincher) samt Tubeless ready.

Fælgtype
Bremsetype
Højde på fælgen
Fælgbredde
Nav
4.796,00 kr.
Inkl. moms Levering indenfor 4-8 uger

Dette hjulsæt har adskillige uovertrufne kvaliteter der kun findes i absolutte high-end hjul. Udover 900 dages garanti er nedenstående et udpluk af de mange styrker ved hjulene.

Highlights:

Patenterede nav: 4 magnetiske paler for særdeles nedsat modstand = Utroligt letløbende nav

I hjulsættet til Kr. 5.995,- er der standard lejer i navet.

I hjulsættet til Kr. 6.995,- er der keramiske lejer i navet – Dette sikrer at hjulene ruller utroligt smidigt.

100% vinkel match i egerne. Hver enkelt eger har 2 kryds for øget stabilitet og styrke

Du har mulighed for at vælge den profil der passer dig. Du har endvidere mulighed for at vælge en lavere profil foran og højere profil bagpå. Et eksempel er 50mm profil på forhjulet og 60mm på baghjulet.


Bremseflade der kan modstå mere end 250 grader celcius. Dette bevirker at hjulene kan bruges selv i bjerge hvor der bremses meget og dermed skal man ikke være nervøs for om bremsefladerne bliver for varme

Shimano/Sram – 11-speed. Spacer medfølger, hvorfor de også er 10-speed kompatible

I kassen medfølger også: Fælgbånd, Quick Releases samt 10-speed spacer

Levering: 4-8 uger

Max. Ryttervægt: 120kgClincher - Profiler

Hjulene er som standard UD Carbon vævning og bremsefladen er 3k Twill. Ønsker du anden carbonvævning på fælgen og/eller på bremsefladen har du også mulighed for det - angiv det blot ved bestillingen i kommentarboksen.

Hjulene gennemgår en løbende og ikke mindst gennemgribende kvalitetskontrol igennem hele produktionsprocessen. Videoen nedenfor viser en dynamisk balance test som alle vores hjul gennemgår.

Vores kvalitetskontrol er særdeles gennemgribende og foretages således mange gange i løbet af produktionsprocessen. Nedenfor viser en grafisk fremstilling af processen.

Produktionsprocessen - Kvalitetskontrol

100 Varer
2021-01-15
chat Kommentarer (0)